Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29099
Title: Дослідження впливу висівок пшеничних та соди харчової на екструдування зерна кукурудзи
Other Titles: The influence of wheat bran food and soda in extruding corn
Authors: Ляшко, Галина Василівна
Євтушенко, Олег Олександрович
Liashko, Halyna
Yevtushenko, Oleg
Keywords: висівки
сода
кукурудза
soda
bran
corn
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2018
Citation: Ляшко, Г. Дослідження впливу висівок пшеничних та соди харчової на екструдування зерна кукурудзи / Г. Ляшко, О. Євтушенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 84 Міжнародна наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч.1 – С. 213.
Abstract: Основні фактори: вміст висівок в суміші – Х1 (%), вміст харчової соди в суміші Х2 (%), Х3 – рН доданого розчину. Критерій оптимізації – коефіцієнт спучення. Розрахована формула: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3. The main factors: the content of bran in the mixture - X1 (%), the content of soda in the mixture of X2 (%), X3 - pH of the added solution. Optimization criterion is the coefficient of empathy. The formula is: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29099
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf70.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.