Дослідження впливу висівок пшеничних та соди харчової на екструдування зерна кукурудзи
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основні фактори: вміст висівок в суміші – Х1 (%), вміст харчової соди в суміші Х2 (%), Х3 – рН доданого розчину. Критерій оптимізації – коефіцієнт спучення. Розрахована формула: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3. The main factors: the content of bran in the mixture - X1 (%), the content of soda in the mixture of X2 (%), X3 - pH of the added solution. Optimization criterion is the coefficient of empathy. The formula is: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3.
Опис
Бібліографічний опис
Ляшко, Г. Дослідження впливу висівок пшеничних та соди харчової на екструдування зерна кукурудзи / Г. Ляшко, О. Євтушенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 84 Міжнародна наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч.1 – С. 213.
