Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пектин, ФАУ, протекторні властивості, Pectin, tread properties, FAU, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дацька, Н. Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом / Н. Дацька, О. В. Подобій, Є. Є. Костенко // Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції, 2 1 - 2 3 листопада 2016 р. - К. : НУХТ, 2016. - С. 310-311.