Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пектин, ФАУ, протекторні властивості, Pectin, tread properties, FAU, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Дацька, Н. Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом / Н. Дацька, О. В. Подобій, Є. Є. Костенко // Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції, 2 1 - 2 3 листопада 2016 р. - К. : НУХТ, 2016. - С. 310-311.