Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пектин, ФАУ, протекторні властивості, Pectin, tread properties, FAU, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дацька, Н. Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом / Н. Дацька, О. В. Подобій, Є. Є. Костенко // Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції, 2 1 - 2 3 листопада 2016 р. - К. : НУХТ, 2016. - С. 310-311.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced