Дослідження процесу осадження молочних білків соком Rheum
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Рослинні інгредієнти широко використовуються в якості технологічних складових у виробничих процесах перероблення молока. Так, термокислотна коагуляція молочних білків може відбуватися під дією рослинних коагулянтів. Plant ingredients are widely used as technological components in milk processing processes. Thus, the thermoacid coagulation of milk proteins can occur under the action of plant coagulants.
Опис
Ключові слова
осадження, сік Rheum, молочні білки, precipitation, milk proteins, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Михалевич, А. Дослідження процесу осадження молочних білків соком Rheum / А. Михалевич, О. Грек, А. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 387.