Дослідження процесу осадження молочних білків соком Rheum

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Рослинні інгредієнти широко використовуються в якості технологічних складових у виробничих процесах перероблення молока. Так, термокислотна коагуляція молочних білків може відбуватися під дією рослинних коагулянтів. Plant ingredients are widely used as technological components in milk processing processes. Thus, the thermoacid coagulation of milk proteins can occur under the action of plant coagulants.

Опис

Ключові слова

осадження, сік Rheum, молочні білки, precipitation, milk proteins, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Михалевич, А. Дослідження процесу осадження молочних білків соком Rheum / А. Михалевич, О. Грек, А. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 387.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced