Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка (Деклараційний патент на винахід № 62463)
Вантажиться...
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель.
Description to useful model patent.
Опис
Ключові слова
рослинний білок, vegetable protein, борошно білого люпину, хліб з підвищеним вмістом білку, lupine flour, white bread with a high content of protein, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 62463 UA, МПК 7 A21D8/02 Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка / Арсеньєва Л. Ю., Бондар Н. П., Головченко О. В., Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № 2003032653 ; заявл. 27.03.2003 ; опубл. 15.12.2003, Бюл. № 12, 2003 р.