Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка (Деклараційний патент на винахід № 62463)
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель.
Description to useful model patent.
Опис
Ключові слова
рослинний білок, vegetable protein, борошно білого люпину, хліб з підвищеним вмістом білку, lupine flour, white bread with a high content of protein, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 62463 UA, МПК 7 A21D8/02 Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка / Арсеньєва Л. Ю., Бондар Н. П., Головченко О. В., Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № 2003032653 ; заявл. 27.03.2003 ; опубл. 15.12.2003, Бюл. № 12, 2003 р.