Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка (Деклараційний патент на винахід № 62463)

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.

Опис

Ключові слова

рослинний білок, vegetable protein, борошно білого люпину, хліб з підвищеним вмістом білку, lupine flour, white bread with a high content of protein, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 62463 UA, МПК 7 A21D8/02 Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка / Арсеньєва Л. Ю., Бондар Н. П., Головченко О. В., Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № 2003032653 ; заявл. 27.03.2003 ; опубл. 15.12.2003, Бюл. № 12, 2003 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced