Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі розглянуто аналіз досліджень ринку рибної сировини, ассортименту рибної продукції України. Висвітлені перспективні напрями технологій рибних харчових продуктів для забезпечення населення повноцінними харчовими продуктами. The analysis of the research of the market of fishery raw materials, the range of fishery products of Ukraine is considered in the work. The perspective directions of fishery food technologies for providing the population with high-grade food products are highlighted.

Опис

Ключові слова

риба, харчування, раціон, fish, food, diet, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Абовян, С. О. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців/ С. О. Абовян, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції, 10–11 жовтня 2019 р., м. Тернопіль. - 2019.– С. 164-165.