Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто аналіз досліджень ринку рибної сировини, ассортименту рибної продукції України. Висвітлені перспективні напрями технологій рибних харчових продуктів для забезпечення населення повноцінними харчовими продуктами.
The analysis of the research of the market of fishery raw materials, the range of fishery products of Ukraine is considered in the work. The perspective directions of fishery food technologies for providing the population with high-grade food products are highlighted.
Опис
Ключові слова
риба, харчування, раціон, fish, food, diet, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Абовян, С. О. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців/ С. О. Абовян, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції, 10–11 жовтня 2019 р., м. Тернопіль. - 2019.– С. 164-165.