Формування системи контролю якості інноваційного продукту – сухарних брикетів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сухарний брикет – інноваційний продукт для туристичного і спортивного харчування. Для об’єктивного оцінювання якості готових виробів слід підібрати чи розробити відповідні методики. Запропоновано використання показників міцності та тривалості розмочування у воді. Наведено параметри визначення цих показників. Crumb briquette is an innovative product for tourist and sports nutrition. To objectively evaluate the quality of finished products, appropriate techniques should be selected or developed. It is suggested to use indicators of durability and duration of soaking in water. The parameters for determining these indicators are given.

Опис

Ключові слова

сухарний брикет, якість, оцінювання, методика, міцність, crumb briquette, quality, method, strength, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Формування системи контролю якості інноваційного продукту – сухарних брикетів / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 128–129.