Формування системи контролю якості інноваційного продукту – сухарних брикетів
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сухарний брикет – інноваційний продукт для туристичного і спортивного харчування. Для об’єктивного оцінювання якості готових виробів слід підібрати чи розробити відповідні методики. Запропоновано використання показників міцності та тривалості розмочування у воді. Наведено параметри визначення цих показників.
Crumb briquette is an innovative product for tourist and sports nutrition. To objectively evaluate the quality of finished products, appropriate techniques should be selected or developed. It is suggested to use indicators of durability and duration of soaking in water. The parameters for determining these indicators are given.
Опис
Ключові слова
сухарний брикет, якість, оцінювання, методика, міцність, crumb briquette, quality, method, strength, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Формування системи контролю якості інноваційного продукту – сухарних брикетів / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 128–129.