Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30347
Title: Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Богомол, Анна Віталіївна
Кузьмін, Антон Олегович
Keywords: соус,
вино
кумкват
окисно-відновний потенціал
sauce
wine
kumquat
redox potential
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2019
Citation: Кузьмін, О. В. Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів / О. В. Кузьмін, А. В. Богомол, А. О. Кузьмін // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 31–37.
Abstract: В роботі проведено оцінку перспективності використання кумквата у технології соусів The paper assesses the prospects for the use of kumquat technology sauces
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30347
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf369.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.