Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30355
Title: Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology
Authors: Kuzmin, Oleg
Zubkova, Valentyna
Shendrik, Tatiana
Korenets, Yuriі
Kuzmin, Anton
Bilenky, Pavel
Keywords: water-alcohol mixture
Na-cationization
electrochemical activation
1H NMR
hydroxyl protons
водно-спиртова суміш
Na-катіонування
електрохімічна активація
1Н ЯМР спектроскопія
гідроксильні протони
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Citation: Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology / O. Kuzmin, V. Zubkova, T. Shendrik, Y. Korenets, A. Kuzmin, P. Bilenkyi // Ukrainian Food Journal. – Kyiv : NUFT, 2018. – Vol. 7, Issue 4. – P. 655–670.
Abstract: The aim of the publication is to study the mechanism of the establishment of relaxation of water-alcohol mixtures in the main stages of creating vodka in the application of electrochemical activation at the stage of Na-cationization process water softening.Метою публікації є дослідження механізму встановлення релаксації водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при застосуванні електрохімічної активації на стадії Na-катіонного зм’якшення технологічної води.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30355
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.