Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The aim of the publication is to study the mechanism of the establishment of relaxation of water-alcohol mixtures in the main stages of creating vodka in the application of electrochemical activation at the stage of Na-cationization process water softening.Метою публікації є дослідження механізму встановлення релаксації водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при застосуванні електрохімічної активації на стадії Na-катіонного зм’якшення технологічної води.
Опис
Ключові слова
water-alcohol mixture, Na-cationization, electrochemical activation, 1H NMR, hydroxyl protons, водно-спиртова суміш, Na-катіонування, електрохімічна активація, 1Н ЯМР спектроскопія, гідроксильні протони, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology / O. Kuzmin, V. Zubkova, T. Shendrik, Y. Korenets, A. Kuzmin, P. Bilenkyi // Ukrainian Food Journal. – Kyiv : NUFT, 2018. – Vol. 7, Issue 4. – P. 655–670.