Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30356
Title: Склад низькокалорійного вершкового шуму з ківі (Патент на корисну модель № 130485)
Other Titles: Composition of low-calorie creamy kiwi souffle (Patent for utility model № 130485)
Authors: Бабенко, Ольга Андріївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Корецька, Ірина Львівна
Польовик, Володимир Вікторович
Babenko, Olga
Kuzmin, Oleg
Koretska, Iryna
Polevik, Vladimir
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп
шум
сироп
glucose-fructose syrup
souffle
kiwi
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Citation: Патент на корисну модель 130485 UA, МПК A23G 9/00 (2018.01) Склад низькокалорійного вершкового шуму з ківі / Бабенко О. А., Кузьмін О. В., Корецька І. Л., Польовик В. В. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – №u 201806312 ; заявл. 06.06.2018 ; опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23 2018 р.
Abstract: В основу корисної моделі поставлена задача створення вершкового десерту зниженої калорійності та з поліпшеними органолептичними показниками, шляхом використання нових сировинних компонентів, які забезпечують отримання нового продукту.The utility model is based on the problem of creating low-calorie cream dessert and with improved organoleptic characteristics, through the use of new raw materials that provide a new product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30356
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf154.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.