Склад низькокалорійного вершкового шуму з ківі (Патент на корисну модель № 130485)
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача створення вершкового десерту зниженої калорійності та з поліпшеними органолептичними показниками, шляхом використання нових сировинних компонентів, які забезпечують отримання нового продукту.
The utility model is based on the problem of creating low-calorie cream dessert and with improved organoleptic characteristics, through the use of new raw materials that provide a new product.
Опис
Ключові слова
глюкозно-фруктозний сироп, шум, сироп, glucose-fructose syrup, souffle, kiwi, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 130485 UA, МПК A23G 9/00 (2018.01) Склад низькокалорійного вершкового шуму з ківі / Бабенко О. А., Кузьмін О. В., Корецька І. Л., Польовик В. В. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – №u 201806312 ; заявл. 06.06.2018 ; опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23 2018 р.