Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Статтю присвячено розробці м’ясомістких січених напівфабрикатів. Наведено оцінку можливості використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання у рецептурах м’ясомістких січених напівфабрикатів. Досліджено зміни харчової цінності розроблених рецептур. Доведено покращення функціонально-технологічних властивостей дослідних фаршів на основі використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання.
Опис
Ключові слова
м’ясомісткі січені напівфабрикати, м’ясо качки, індик, the meat-containing chopped semi-finished products, duck meat, turkey, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В.М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2016. – № 20. – С. 55–60.