Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Статтю присвячено розробці м’ясомістких січених напівфабрикатів. Наведено оцінку можливості використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання у рецептурах м’ясомістких січених напівфабрикатів. Досліджено зміни харчової цінності розроблених рецептур. Доведено покращення функціонально-технологічних властивостей дослідних фаршів на основі використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання.

Опис

Ключові слова

м’ясомісткі січені напівфабрикати, м’ясо качки, індик, the meat-containing chopped semi-finished products, duck meat, turkey, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В.М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2016. – № 20. – С. 55–60.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced