Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В ході розробки математичного апарату експертної системи було одержано теоретико-множинну математичну модель управління якістю готового продукту на етапі оперативного планування рецептури нових видів морозива підвищеної харчової цінності, оптимізовано за складом багатокомпонентні рецептури морозива, сформовано модель визначення оптимального набору керуючих впливів за наявності технологічних дефектів під час розрахунку рецептур.

Опис

Ключові слова

математичний апарат, експертна система, оптимізація, моделювання рецептур морозива, math machine, expert system, optimization, ice cream recipe modeling, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості / Н. М. Бреус, С. В. Грибков, Г. Є. Поліщук, О. Л. Сєдих // Nauka innov. – 2019. – 15 (5). – С. 62–72.

Зібрання