Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В ході розробки математичного апарату експертної системи було одержано теоретико-множинну математичну модель управління якістю готового продукту на етапі оперативного планування рецептури нових видів морозива підвищеної харчової цінності, оптимізовано за складом багатокомпонентні рецептури морозива, сформовано модель визначення оптимального набору керуючих впливів за наявності технологічних дефектів під час розрахунку рецептур.
Опис
Бібліографічний опис
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості / Н. М. Бреус, С. В. Грибков, Г. Є. Поліщук, О. Л. Сєдих // Nauka innov. – 2019. – 15 (5). – С. 62–72.