Крекер «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127806)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.

Опис

Ключові слова

пажитник сінний, борошняні кондитерські вироби, пряно-ароматична сировина, цистеїн, крекер, fenugreek hay fever, flour confectionery, spice-aromatic raw materials, cysteine, cracker, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 127806 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01), A23L 7/00, A23L 29/206 (2016.01) Крекер «Лісовий подих» / Оболкіна В. І., Дзигар О. О., Букшина Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801694 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 27.08.2018 ; Бюл. № 16, 2018 р.

Зібрання