Крекер «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127806)

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.

Опис

Ключові слова

пажитник сінний, борошняні кондитерські вироби, пряно-ароматична сировина, цистеїн, крекер, fenugreek hay fever, flour confectionery, spice-aromatic raw materials, cysteine, cracker, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 127806 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01), A23L 7/00, A23L 29/206 (2016.01) Крекер «Лісовий подих» / Оболкіна В. І., Дзигар О. О., Букшина Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801694 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 27.08.2018 ; Бюл. № 16, 2018 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced