Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ІЧ спектроскопія, експресні методи аналізу, м'які фарби, Фур'є спектроскопія, неруйнівний аналіз, IR spectroscopy, express methods of analysis, minced meat, Fourier spectroscopy, non-destructive analysis, кафедра фізики, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Гуцало, І. В. Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші / І. В. Гуцало, С. О. Ковальова, Г. Мельниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 87–88.