Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ІЧ спектроскопія, експресні методи аналізу, м'які фарби, Фур'є спектроскопія, неруйнівний аналіз, IR spectroscopy, express methods of analysis, minced meat, Fourier spectroscopy, non-destructive analysis, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Гуцало, І. В. Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші / І. В. Гуцало, С. О. Ковальова, Г. Мельниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 87–88.