Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ІЧ спектроскопія, експресні методи аналізу, м'які фарби, Фур'є спектроскопія, неруйнівний аналіз, IR spectroscopy, express methods of analysis, minced meat, Fourier spectroscopy, non-destructive analysis, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Гуцало, І. В. Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші / І. В. Гуцало, С. О. Ковальова, Г. Мельниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 87–88.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced