Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Оброблення ферментативних гідролізатів парою поліпшує їх фільтраційну здатність та зменшує втрати крохмалю з фільтраційним осадом.
Recycling of enzymatic hydrolysates by steam pair improves their filtration capacity and reduces the loss of starch from sediment filtration.

Опис

Ключові слова

Ферментативний гідроліз, інтенсифікація, крохмаль, пара, фільтраційна здатність, enzymatic hydrolysis of starch, intensification, steam, filtration capacity, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, А. І. Українець // Цукор України. - 2003. - № 2. - С. 27-28.

Зібрання