Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оброблення ферментативних гідролізатів парою поліпшує їх фільтраційну здатність та зменшує втрати крохмалю з фільтраційним осадом.
Recycling of enzymatic hydrolysates by steam pair improves their filtration capacity and reduces the loss of starch from sediment filtration.
Recycling of enzymatic hydrolysates by steam pair improves their filtration capacity and reduces the loss of starch from sediment filtration.
Опис
Ключові слова
Ферментативний гідроліз, інтенсифікація, крохмаль, пара, фільтраційна здатність, enzymatic hydrolysis of starch, intensification, steam, filtration capacity, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, А. І. Українець // Цукор України. - 2003. - № 2. - С. 27-28.