Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Оброблення ферментативних гідролізатів парою поліпшує їх фільтраційну здатність та зменшує втрати крохмалю з фільтраційним осадом.
Recycling of enzymatic hydrolysates by steam pair improves their filtration capacity and reduces the loss of starch from sediment filtration.

Опис

Ключові слова

Ферментативний гідроліз, інтенсифікація, крохмаль, пара, фільтраційна здатність, enzymatic hydrolysis of starch, intensification, steam, filtration capacity, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, А. І. Українець // Цукор України. - 2003. - № 2. - С. 27-28.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced