Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31089
Title: Nitrat, Nitrit, Nitrosamine
Authors: Benderska (Dushchak), Olga
Okopna, Yana
Keywords: моніторинг
нітрати
плодоовочева продукція
monitoring
nitrates
vegetable products
кафедра технології консервування
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Citation: Benderska, O. Nitrat, Nitrit, Nitrosamine / O. Benderska, Y. Okopna, // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 262.
Abstract: Die Qualitätssicherung der Lebensmittel wird durch die europäische Gesetzgebung gewährleistet. Durch die Festlegung von Höchstgrenzen sollen mögliche gesundheitliche Risiken durch die in Lebensmitteln ge-fundenen Umweltstoffe, Rückstände von Pflanzen-schutzmitteln und andere unerwünschte Substanzen frühzeitig erkannt und durch gezielte Maßnahmen verhindert werden. Das Lebensmittelrecht dient darüber hinaus auch dem Schutz der Bevölkerung vor Täuschung und Irreführung Забезпечення якості продуктів харчування гарантоване європейськими Законодавством. Встановлюючи максимальні межі цілеспрямованими заходами можна запобігти ризикам для здоров'я від речовин навколишнього середовища, що містяться в продуктах харчування, залишках засобів захисту рослин та інших небажаних речовин.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31089
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 1 Benderska 82 MNK NUFT.pdf233.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.