Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3113
Title: Встановлення терміну придатності до споживання сушених плодів глоду
Other Titles: Shelf life of dried fruits of hawthorn
Authors: Євчук, Яна Валеріївна
Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Yevchuk, Yana
Dubkovetskyy, Igor
Malezhik, Ivan
Keywords: сушіння глоду
каротин
аскорбінова кислота
сушка боярышника
аскорбиновая кислота
drying hawthorn
carotene
ascorbic acid
поліфенольні сполуки
полифенольные соединения
polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Євчук, Я. В. Встановлення терміну придатності до споживання сушених плодів глоду / Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. - Вип. 1(53). - С. 126-131.
Abstract: Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
Приведены результаты изменения химического состава плодов боярышника в процессе сушки при различных параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3113
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SHELF LIFE.pdf117.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.