Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31163
Title: Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення
Authors: Медвідь, Ірина Миколаївна
Шидловська, Олена Броніславівна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: целіакія
безглютенова продукція
заклади ресторанного господарства
безглютенове меню
Celiac disease
gluten-free products
restaurants
gluten-free menu
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2020
Citation: Медвідь, І. М. Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19- 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 34-35.
Abstract: Проведено аналіз асортименту безглютенової продукції в закладах індустрії гостинності. Встановлено необхідність впровадження безглютенових страв і виробів у виробництво вітчизняних підприємств, таких як ресторани, кафе-пекарні, кафе-кондитерські, спеціалізовані кафе, а також заклади ресторанного господарства при готелях.An analysis of the range of gluten-free products in the hospitality industry. The need for the introduction of gluten-free dishes and products in the production of domestic enterprises, such as restaurants, cafes, bakeries, cafes, confectioneries, specialized cafes, as well as restaurants in hotels.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31163
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
с. 34-35 (1).pdf362.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.