Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз асортименту безглютенової продукції в закладах індустрії гостинності. Встановлено необхідність впровадження безглютенових страв і виробів у виробництво вітчизняних підприємств, таких як ресторани, кафе-пекарні, кафе-кондитерські, спеціалізовані кафе, а також заклади ресторанного господарства при готелях.An analysis of the range of gluten-free products in the hospitality industry. The need for the introduction of gluten-free dishes and products in the production of domestic enterprises, such as restaurants, cafes, bakeries, cafes, confectioneries, specialized cafes, as well as restaurants in hotels.

Опис

Ключові слова

целіакія, безглютенова продукція, заклади ресторанного господарства, безглютенове меню, Celiac disease, gluten-free products, restaurants, gluten-free menu, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Медвідь, І. М. Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19- 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 34-35.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced