Реалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані результати комплексного використання способів переробки молочної сироватки нададуть змогу направлено регулювати склад і властивості отриманих продуктів, які матимуть необхідні функціонально-технологічні характеристики. А також забезпечать одночасно найповніше використання всіх цінних складових сировини та матимуть вагоме практичне, наукове значення.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, молочні продукти, кафедра технології молока і молочних продуктів, whey, dairy products

Бібліографічний опис

Кузьмик, У. Г. Реалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироватки / У. Г. Кузьмик // ЕКО ФОРУМ–2020 : тези доповідей IV спеціалізованого Міжнародного Запорізького екологічного форуму, 15-17 жовтня 2020. – 2020. – С. 134–136.