Реалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироватки
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Отримані результати комплексного використання способів переробки молочної сироватки нададуть змогу направлено регулювати склад і властивості отриманих продуктів, які матимуть необхідні функціонально-технологічні характеристики. А також забезпечать одночасно найповніше використання всіх цінних складових сировини та матимуть вагоме практичне, наукове значення.
Description
Citation
Кузьмик, У. Г. Реалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироватки / У. Г. Кузьмик // ЕКО ФОРУМ–2020 : тези доповідей IV спеціалізованого Міжнародного Запорізького екологічного форуму, 15-17 жовтня 2020. – 2020. – С. 134–136.