Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

безглютенові кондитерські вироби, gluten-free confectionery, хімічний склад, chemical composition, структурно-механічні властивості, structural and mechanical properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробів / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О. Бережна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних спеціалізованих науково-практичних конференцій, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 134–135.