Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
безглютенові кондитерські вироби, gluten-free confectionery, хімічний склад, chemical composition, структурно-механічні властивості, structural and mechanical properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробів / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О. Бережна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних спеціалізованих науково-практичних конференцій, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 134–135.