Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки крові

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Необхідність задоволення зростаючих потреб споживачів у якісних і різноманітних спеціальних продуктах вимагає від виробників розширення їх компонентного складу. За результатами досліджень органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників розроблена рецептура сосисок профілактичного призначення з додаванням цільної крові у кількості 7 % до маси фаршу.The need to meet the growing needs of consumers in quality and a variety of special products requires manufacturers to expand their component composition. According to the results of research of organoleptic, physicochemical and structural-mechanical parameters, a recipe for prophylactic sausages with the addition of whole blood in the amount of 7 % by weight of minced meat has been developed.

Опис

Ключові слова

продукти спеціального призначення, модельні фаршеві системи, special purpose products, model stuffing systems, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки крові / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, Д. Ю. Рибальченко // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції,: 24 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 54.