Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки крові
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Необхідність задоволення зростаючих потреб споживачів у якісних і різноманітних спеціальних продуктах вимагає від виробників розширення їх компонентного складу. За результатами досліджень органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників розроблена рецептура сосисок профілактичного призначення з додаванням цільної крові у кількості 7 % до маси фаршу.The need to meet the growing needs of consumers in quality and a variety of special products requires manufacturers to expand their component composition. According to the results of research of organoleptic, physicochemical and structural-mechanical parameters, a recipe for prophylactic sausages with the addition of whole blood in the amount of 7 % by weight of minced meat has been developed.
Опис
Ключові слова
продукти спеціального призначення, модельні фаршеві системи, special purpose products, model stuffing systems, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки крові / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, Д. Ю. Рибальченко // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції,: 24 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 54.