Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/328
Title: Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків
Other Titles: Biological value and functional activity of sugar beet cryopowders
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Simahina, Galina
Keywords: кріогенна технологія
цукрові буряки
біокомпоненти
цукровмісні порошки
декорпорація радіонуклідів
сахарная свекла
биокомпоненты
криогенная технология
сахаросодержащие порошки
декорпорация радионуклидов
sugar beet
biocomponents
cryogenous technology
sugar-containing powders
radionuclides decorporation
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Сімахіна, Г. О. Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків / Г.О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. - № 6-7.
Abstract: Досліджено біохімічний склад кріопорошків з цукрових буряків, проаналізовано функціональний вплив основних біокомпонентів порошків на організм людини і показано доцільність використання вуглеводовмісної сировини в якості високоефективних біодобавок та для збагачення харчових продуктів.
Исследован биохимический состав криопорошков из сахарной свеклы, проанализировано функциональное влияние основных биокомпонентов порошков на организм человека и показана целесообразность использования углеводсодержащего сырья в качестве высокоэффективных биодобавок и для обогащения пищевых продуктов.
The article represents the results of researching the composition of sugar beet cryopowders, and the analysis of influence caused by these powders’ main biocomponents on human organism. There was also shown the expedience of using the carbohydrate-containing raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/328
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sugar beet.pdf262.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.