Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено біохімічний склад кріопорошків з цукрових буряків, проаналізовано функціональний вплив основних біокомпонентів порошків на організм людини і показано доцільність використання вуглеводовмісної сировини в якості високоефективних біодобавок та для збагачення харчових продуктів. The article represents the results of researching the composition of sugar beet cryopowders, and the analysis of influence caused by these powders’ main biocomponents on human organism. There was also shown the expedience of using the carbohydrate-containing raw materials.
Опис
Ключові слова
кріогенна технологія, цукрові буряки, біокомпоненти, цукровмісні порошки, декорпорація радіонуклідів, sugar beet, biocomponents, cryogenous technology, sugar-containing powders, radionuclides decorporation, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків / Г.О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. - № 6-7.