Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3282
Title: Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах
Authors: Топчій, Оксана Анатоліївна
Пешук, Людмила Василівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: технологія
м’ясна сировина
напівфабрикати
пробуджені зернопродукти ЄСО
зародки пшениці
technologies
meat
semiproducts
awaking seeds
germs of wheat
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Publisher: НУХТ
Series/Report no.: №2;
Abstract: Розроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.
The developed receipts and technologies of making new types of semiproducts, with a usage of grain products, awaking seeds and germs of wheat, which obtain recovering and curing prophilactic characteristics at the account of variety and rich complex of native vitamins and minerals and also cellulose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3282
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64.pdf123.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.