Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Розроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.
The developed receipts and technologies of making new types of semiproducts, with a usage of grain products, awaking seeds and germs of wheat, which obtain recovering and curing prophilactic characteristics at the account of variety and rich complex of native vitamins and minerals and also cellulose.
The developed receipts and technologies of making new types of semiproducts, with a usage of grain products, awaking seeds and germs of wheat, which obtain recovering and curing prophilactic characteristics at the account of variety and rich complex of native vitamins and minerals and also cellulose.
Опис
Ключові слова
технологія, м’ясна сировина, напівфабрикати, пробуджені зернопродукти ЄСО, зародки пшениці, technologies, meat, semiproducts, awaking seeds, germs of wheat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів