Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання поліфункціонального напівфабрикату, що містить кукурудзяну, оливкову олії, овочеві порошки та карагенан, дозволить отримати морозиво з покращеними органолептичними та фізико-хімічними показниками якості, підвищеною харчовою цінністю та збалансованим жирнокислотним складом. The use of a multifunctional semi-finished product containing corn, olive oil, vegetable powders and carrageenan, will get ice cream with improved organoleptic and physicochemical quality indicators, increased nutritional value and balanced fatty acid composition.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, карагенан, харчова емульсія, напівфабрикат, харчова цінність, морозиво, полідисперсна система, сушена харчова продукція, купажована олія, carrageenan, food emulsion, semi-finished product, nutritional value, ice cream, polydisperse system, dried food products, blended oil

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозива / О. В. Нєміріч , І. М. Устименко, В. В. Кучинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 354.