Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозива

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання поліфункціонального напівфабрикату, що містить кукурудзяну, оливкову олії, овочеві порошки та карагенан, дозволить отримати морозиво з покращеними органолептичними та фізико-хімічними показниками якості, підвищеною харчовою цінністю та збалансованим жирнокислотним складом. The use of a multifunctional semi-finished product containing corn, olive oil, vegetable powders and carrageenan, will get ice cream with improved organoleptic and physicochemical quality indicators, increased nutritional value and balanced fatty acid composition.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, карагенан, харчова емульсія, напівфабрикат, харчова цінність, морозиво, полідисперсна система, сушена харчова продукція, купажована олія, carrageenan, food emulsion, semi-finished product, nutritional value, ice cream, polydisperse system, dried food products, blended oil

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозива / О. В. Нєміріч , І. М. Устименко, В. В. Кучинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 354.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced