Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3517
Title: Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)
Authors: Хомічак, Любомир Михайлович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Фещенко, Галина Петрівна
Лезенко, Галина Олександрівна
Попова, Інна Вадимівна
Рибак, Ольга Миколаївна
Залуцький, Ярослав Миронович
Keywords: цикорна крупка
chicory grits
морозиво
харчова промисловість
ice cream
food industry
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2006
Citation: Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04 Спосіб виробництва молочного морозива / Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Лезенко Г. О., Попова І. В., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 2006 06060 ; заявл. 01.06.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.
Abstract: Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.
Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3517
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patent_ice-cream.pdf330.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.