DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3517

Название: Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)
Другие названия: Method of production of dairy ice cream (Utility model patent number 18763)
Авторы: Попова, Інна Вадимівна
Фещенко, Галина Петрівна
Лезенко, Галина Олександрівна
Рибак, Ольга Миколаївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Залуцький, Ярослав Миронович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Popova, Inna Vadymivna
Polischuk, Galina
Lezenko, Galina
Homichak, Lubomir
Feschenko, Galina
Rybak, Olga
Zalutsky, Yaroslav
Ключевые слова: цикорна крупка
цикорная крупка
chicory grits
морозиво
харчова промисловість
мороженое
пищевая промышленность
ice cream
food industry
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04 Спосіб виробництва молочного морозива / Попова І. В., Лезенко Г. О., Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник НУХТ. — № u 2006 06060 ; заявл. 01.06.2006 ; опубл. 15.11.2006 , Бюл. № 11.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.
Способ производства молочного мороженого, включает приготовление смеси, ее пастеризацию, охлаждение, созревание, фрезерования и фасовки и закаливания мороженого, который отличается тем, что дополнительно в смесь перед пастеризацией вносят 1,2-1,4 масс.% цикорной крупки, измельченной до размеров 120-160 мкм.
Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3517
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
patent_ice-cream.pdf330,37 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback