Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.
Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.

Опис

Бібліографічний опис

Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04 Спосіб виробництва молочного морозива / Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Лезенко Г. О., Попова І. В., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 2006 06060 ; заявл. 01.06.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в