Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.
Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.
Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.
Опис
Ключові слова
цикорна крупка, chicory grits, морозиво, харчова промисловість, ice cream, food industry, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04 Спосіб виробництва молочного морозива / Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Лезенко Г. О., Попова І. В., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 2006 06060 ; заявл. 01.06.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.