Розширення асортименту ковбас та організація виробництва напівфабрикатів з м'яса птиці у цеху ТОВ «УПГ-Інвест»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ковбасний цех, м'ясна сировина, солені вироби з м'яса птиці, посічені напівфабрикати, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Давиденко, А. В. Розширення асортименту ковбас та організація виробництва напівфабрикатів з м'яса птиці у цеху ТОВ «УПГ-Інвест» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Давиденко ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2021. – 109 с.