Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3948
Title: Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
Authors: Литвиненко, Олександр Анатолійович
Клюк, Олександр Дмитрович
Некоз, Олександр Іванович
Keywords: розсоли
м'ясопродукти
гідродинамічна кавітація
brine
meat products
hydrodynamic cavitation
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.
Abstract: У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3948
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dspace_3.pdf3.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.