DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3948

Название: Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
Другие названия: Приготовление рассола в мясоперерабатывающей промышленности с помощью гидродинамической кавитации
Preparation of brine in the meat-processing industry by hydrodynamic cavitation
Авторы: Литвиненко, Олександр Анатолійович
Литвиненко, Александр Анатольевич
Litvinenko, Alexander
Клюк, Олександр Дмитрович
Клюк, Александр Дмитриевич
Klyuk, Alexander
Некоз, Олександр Іванович
Некоз, Александр Иванович
Nekoz, Alexander
Ключевые слова: розсоли
м'ясопродукти
гідродинамічна кавітація
рассол
мясопродукты
гидродинамическая кавитация
brine
meat products
hydrodynamic cavitation
кафедра машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. В статье представлены результаты приготовления с помощью гидродинамической кавитации рассолов для посола мясопродуктов. Показаны преимущества предложенного способа в сравнении с традиционным. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3948
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dspace_3.pdf3,77 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback