Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.

Опис

Ключові слова

розсоли, м'ясопродукти, гідродинамічна кавітація, brine, meat products, hydrodynamic cavitation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced