Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4110
Title: Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов
Other Titles: Influence of raw materials for protein substances poli malt extracts
Authors: Хиврич, Борис Иванович
Кошевая, Валентина Николаевна
Емельянова, Нина Александровна
Hivrich, Boris
Koshova, Valentina
Yemelyanova, Nina
Keywords: полисолодовые экстракты
белковые вещества
аминокислоты
фракции по Лундину
полісолодові екстракти
білкові речовини
амінокислоти
фракції по Лундіну
poli malt extracts
proteins
amino acids
fraction by Lundin
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1991
Citation: Хиврич, Б. И. Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов / Б. И. Хиврич, С. Р. Богорош, В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Известия вузов : Пищевая технология. - 1991. - № 1-3. - С. 65-66.
Abstract: Полисолодовый экстракт из свежепроросшего солода по общему содержанию белковых веществ и незаменимых аминокислот превосходит экстракт из сухого солода; кроме добавка гороха при приготовлении такиї экстрактов позволяет повысить содержа-ние белковых веществ.
Полісолодові екстракт з свіжопророщуваного солоду за загальним змістом білкових речовин і незамінних амінокислот перевершує екстракт із сухого солоду; крім добавка гороху при приготуванні таких екстрактів дозволяє підвищити вміст білкових речовин.
Poli malt extract from the total content of proteins and essential amino acids exceeds the dry malt extract, except for an additive in the preparation of pea taki extracts can improve the content of protein substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4110
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf91.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.