Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
Title: Сорта овса для производства солода
Authors: Емельянова, Нина Александровна
Кошевая, Валентина Николаевна
Диченко, Л. В.
Денисова, О. В.
Толстолуцкая, Тамара Федоровна
Хиврич, Борис Иванович
Сугулова, Наталия Павловна
Данилевская, Алла Викторовна
Keywords: овес
солод
белковые фракции
технологические показатели
oats
malt
protein fractions
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1992
Citation: Сорта овса для производства солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, О. В. Денисова, Т. Ф. Толстолуцкая и др.// Пищевая промышленность. - 1992. - № 2.
Abstract: Солод из овса при производстве солодо¬вых экстрактов будет обогащать их низкомолекулярным белком и ценными минеральными веществами.
Oat malt in the production of malt extracts to enrich their low molecular weight proteins and valuable minerals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf81.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.