Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
Назва: Сорта овса для производства солода
Автори: Емельянова, Нина Александровна
Кошевая, Валентина Николаевна
Диченко, Л. В.
Денисова, О. В.
Толстолуцкая, Тамара Федоровна
Хиврич, Борис Иванович
Сугулова, Наталия Павловна
Данилевская, Алла Викторовна
Ключові слова: овес
солод
белковые фракции
технологические показатели
oats
malt
protein fractions
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публікації: 1992
Бібліографічний опис: Сорта овса для производства солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, О. В. Денисова, Т. Ф. Толстолуцкая и др.// Пищевая промышленность. - 1992. - № 2.
Короткий огляд (реферат): Солод из овса при производстве солодо¬вых экстрактов будет обогащать их низкомолекулярным белком и ценными минеральными веществами.
Oat malt in the production of malt extracts to enrich their low molecular weight proteins and valuable minerals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf81.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.